Weddingplanner - Thuisstudie

Het kan natuurlijk zijn dat je graag zelfstandig thuis wilt werken. Dit houdt in dat je geheel zelfstandig, natuurlijk wel met begeleiding, alle theorie gaat doornemen. Natuurlijk kun je wel te allen tijde contact opnemen met jouw begeleider voor vragen. 

Wanneer je alle theorie op jouw eigen tempo hebt doorgenomen, maak je een afspraak om jouw presentatie af te leggen. Het voordeel hiervan is, dat je alles kan doen op het tijdstip dat het jou uitkomt.

Weddingplanner - thuisstudie is opgedeeld in twee delen:

Weddingplannen (Boek 1)

Ondernemerschap (Boek 2)

Het eerste deel (Boek 1) van deze studie neemt ongeveer 5-6 maanden in beslag. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie kan de opleiding langer of korter duren.

Wanneer je alle concepten (Boek 1) naar behoren hebt afgerond, volgt er een presentatie in Bunnik, daarna ontvang je een certificaat van deelname.

In het eerste deel wordt er aandacht besteed aan de taken die een weddingplanner heeft, maar ook de wet- en regelgeving komt aan de orde. Weddingplanners International begeleidt je bij het maken van offertes, sleept je door de etiquette rondom het huwelijk en alles wat nodig om als perfect voorbereide weddingplanner aan de slag te gaan, heen. Je kunt ons team voor ondersteuning tijdens kantoordagen bereiken van maandag t/m donderdag.

Wanneer je het eerste deel (Boek 1) met een voldoende hebt afgerond, stroom je door naar het tweede deel: ondernemen. In dit tweede deel zal dieper ingegaan worden op alles wat bij een eigen onderneming komt kijken, zoals acquisitie, marketing, administratie, branding en klantbenadering. Dit deel ben je ook ongeveer 5-6 maanden mee bezig. De studie duurt maximaal 1 jaar.

Na afloop van het tweede deel ondernemerschap kun je op voor het eindexamen. Dit gaat over Boek 1 en Boek 2.

Kijk hier wat je allemaal leert.
Aanmelden doe je via deze pagina.

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord